Yeniköy TEK Ortaokulu

WEB https://yenikoytekortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YEAŞ Sosyal Sitesi, Bağdamları Köyü, Milas/Muğla
VİZYON : Işık ülkesi Milas’ta, öğrencilerimizin iyiye, güzele, doğruya ve bilgiye ulaşmak için yapacakları yolculukta, ellerinde sımsıkı tutacakları bir meşale olmak.
MİSYON : Okulumuzu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumlarına nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, İlköğretimin amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.
BAŞARILAR : 2022-2023 Erkek voleybol turnuvasında muğla 2. liği

Kütüphane Kitap Sayısı :1947
Servis :
Ulaşım : YEAŞ Sosyal site servisleri ve Ören Belediyesi dolmuşları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz YEAŞ Termik Santrali Sosyal site yerleşkesi içinde yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezine 20 km, İl merkezine ise 86 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : İl geneli kız ve erkek voleybol takımları ile turnuvalarına katılım sağlanmakta Okulda isteyen tüm öğrencilerimize zekâ oyunlarıeğitimi verilip turnuva yapılmakta. aynı zamanda il geneli zeka oyunları turnuvalarına katılım sağlanmakta İsteyen öğrencilerimize Satranç eğitimi verilip, satranç turnuvalarına katılım sağlanmakta
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : 2022-2023 döneminde gerçekleştirdiğimiz E- Twinning projemiz( 1000 Kitap 1000 Hayat) devam etmekte
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : AB ''Eğitim Koçumla Beraber'' Projesi